Servicii Curatenie birouri Bucuresti si Ilfov

Cu ajutorul nostru vei scapa de grija angajarii unui personal calificat pentru curatenie birouri. Noi iti oferim cele mai avantajoase tarife si un personal calificat in acest sens. Vei avea garantia unor servicii de curatenie birouri impecabile, folosim intotdeauna solutii profesionale si aparatura de cea mai buna calitate astfel incat sa facem fata celor mai exigente cerinte.

Firma curatenie birouri Bucuresti

Serviciile firmei noastre de curatenie birouri Clean DDD Imaculat includ curatarea mochetelor cu solutii si aparatura profesionala, curatarea covoarelor, a scaunelor si canapelelor. De asemenea va punem la dispozitie solutii profesionale de dezinfectie a suprafetelor precum utilizarea Ozonului pentru combaterea agentilor patogeni, a virusurilor si a bacteriilor.

De ce sa alegeti Clean DDD Imaculat?

Suntem o firma cu peste 10 ani experienta in ceea ce priveste serviciile profesionale de curatenie birouri, avem in portofoliu peste 100 de spatii pe care le-am intretinut pana acum. Solutiile si materialele sunt ale noastre, dumneavoastra nu trebuie decat sa ne contactati. Nu uitati ca un birou igienizat si curat face parte din imaginea dumneavoastra ca si companie in fata partenerilor de afaceri si a clientilor. Adaptam intotdeauna preturile in functie de marimea spatiului pe care trebuie sa il curatam, de frecventa dorita dar si de intervalul orar in care doriti sa beneficiati de serviciile noastre de curatenie birouri. Toate aparatele, solutiile sau sacii menajeri pe care ii utilizam la curatenie sunt incluse in costul abonamentului sau a interventiei. Pentru ca folosim intotdeauna doar solutii profesionale de curatenie, puteti alege sa va furnizam tot noi, sapunul lichid , odorizantele sau servetelele de hartie. Frecventa serviciilor de curatenie o puteti alege personal in functie de nevoile pe care le aveti.

Ce includ serviciile noastre de curatenie birouri?

  • Curatarea si dezinfectarea toaletelor
  • Strangerea si aruncarea gunoiului
  • Curatarea spatiilor de lucru a personalului
  • Aspirarea intregii suprafete
  • Curatarea lifturilor si a scarilor
  • Curatarea ferestrelor
  • Inlaturarea prafului de pe mobilier
Suna Acum