La ce se refera serviciile de dezinfectie?

Dezinfectia se refera la decontaminarea suprafetelor cu scopul de a reduce sau de a distruge in totalitate numarul bacteriilor sau a virusurilor. Prin diferite metode de decontaminare firmele de dezinfectie profesioniste va ajuta in acest sens. Exista mai multe metode de dezinfectare a suprafetelor, aici amintim metodele naturale mai putin invazive cum ar fi decontaminarea si dezinfectarea cu ajutorul Ozonului sau metode de dezinfectie cu ajutorul substantelor chimice. In contextul actualei pandemii de covid 19 este recomandat ca dezinfectia sa fie facuta in mod regulat in unitati de invatamant, in magazine , restaurante si in toate locurile aglomerate pentru a limita pe cat posibil raspandirea virusului. Firma noastra de dezinfectie va ofera serviciile in Bucuresti si in judetul Ilfov, la cerere ne putem deplasa si in judetele invecinate capitalei unde va putem oferii solutii de dezinfectie profesionale cu ajutorul metodelor naturale cum ar fi generatorul de Ozon sau cu metode chimice de dezinfectie. Serviciile unei firme de dezinfectie sunt adresate si celor care doresc eliminarea bacteriilor , decontaminarea suprafetelor pe care sunt atasati virusii. Cu ajutorul substantelor chimice pe care vi le oferim dezinfectam in totalitate suprafetele si reducem cu suta la suta prezenta virusilor si a bacteriilor. Scopul unei firme care ofera servicii de dezinfectie este acela de a oferii un mediu steril, fara bacterii si virusi.

Servicii dezinfectie in Bucuresti si Ilfov

Dezinfectia consta in eliminarea agentilor patogeni extrem de periculosi la animale sau la om, compania noastra va ofera la cele mai accesibile preturi dezinfectie in Bucuresti dar si in judetul Ilfov cu ajutorul solutiilor pe care le utilizam vom combate bolile periculoase bacteriene sau virale din incaperi sau de pe suprafete. Pentru o oferta sau o cotatie personalizata de pret nu ezitati sa ne contactati.

Cum realizam dezinfectia

Serviciile noastre de dezinfectie in Bucuresti si in Ilfov sunt realizate de personal instruit si calificat in acest sens, utilizam de fiecare data solutii prietenoase cu mediul inconjurator si aparatura profesionala de cea mai buna calitate. Produsele pe care firma noastra le utilizeaza in dezinfectie sunt avizate de Ministerul Sanatatii, au un spectru extrem de larg fiind extrem de eficiente in combaterea bacteriilor de orice fel, au actiune virucida si funciga. In functie de fiecare proiect in parte realizam serviciile de dezinfectie prin metode diferite si putin invazive. Firma noastra de dezinfectie ofera serviciile atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice , in acest sens punem la dispozitie autorizatiile necesare efectuarii lucrarilor.

Generatorul de Ozon – cu ajutorul unui aparat special vom genera Ozonul in incapere, trebuie sa stiti ca acesta este cel mai puternic dezinfectant natural, el este obtinut cu ajutorul unui aparat prin descarcare electrica, odata ce Ozonul intra in contact cu membrana celulara a bacteriilor sau a virusilor acesta o va distruge in totalitate, astfel se va evita efectul transmiterii virusilor catre alte persoane.

Nebulizare sau pulverizare – aceasta metoda este diferita fata de cea recomandata mai sus, ea presupune utilizarea unor aparaturi speciale care vor pulveriza substanta chimica in incapere, procesul de decontaminare este ceva mai eficient in comparatie cu cel al Ozonului, in schimb folosim substante chimice, distrugerea in totalitate a bacteriilor si a virusilor fiind facuta in maxim 30 de minute. Metoda de dezinfectie trebuie aleasa in functie de tipul de suprafata sau in incaperile in care doriti sa dezinfectati.

Suna Acum